Köp- och leveransvillkor

 

Minimiorder

Minimiorder utan avgift är 279 kr inklusive moms. Vid köp under 279 kr tillkommer en administrationsavgift på 49 kr.

 

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 vardagar.

 
Leveranssätt

Vi skickar beställningar med Posten.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.


Frakt

Fri frakt på alla beställningar inom Sverige undantaget vissa målburar som är skrymmande. Om frakt tillkommer visas det i kassan. Vi har även utlämning av varor på Uppfartsvägen 10 i Solna. Detta alternativ kan väljas i webbutikens kassa. Observera att du får ett e-mail när dina produkter finns att hämta. För leverans utanför Sveriges gränser gäller andra fraktvillkor. Vänligen kontakta oss för mer information. 

 

Retur av varor samt ångerrätt

Kontakta oss för att få en returfraktsedel. Denna kostar 69 kr och dras av det belopp som återbetalas till dig. Observera att du ej får returnera varor i ett emballage som har större volym än det emballage du mottog varan i. Vi debiterar kund eventuella extra fraktkostnader som ett större emballage kan medföra. Vi kan ej erbjuda returfraktsedel för skrymmande varor, ex. större målburar. Det går också bra att skicka till adressen nedan på egen hand (vi ersätter ej utgifter för returfrakt). 

Tänk på att skicka i ett skyddande emballage så att inte varan och orginalförpackningen skadas. En skokartong måste exempelvis ha ett yttre emballage för att inte förstöras under transporten. 

Glöm inte att ange ordernummer, kontaktuppgifter samt att du vill åberopa öppet köp. Vi tillämpar 60 dagars öppet köp.

Vi tillämpar endast öppet köp. Om du vill ha en annan produkt lägger du en ny order. Den gamla returnerar du till oss enligt ovan.

Öppet köp gäller i 60 dagar från det att varan mottagits. Ångerrätten gäller ej vid specialbeställda varor som t.ex. målburar samt innebandyklubbor som är ombyggda. D.v.s. klubbor som vi efter kunds önskemål kapat, bytt blad, eller bytt grepplinda på. Observera att öppet köp ej gäller då varor är använda eller orginalförpackningen är bruten. Detta inkluderar t.ex. plasten som skyddar skaftet på en innebandyklubba. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se konsumentverket.se.

Innebandy24 AB
Uppfartsvägen 10
169 38 Solna

 

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Om du önskar få din klubba ombyggd tilkommer avgift för detta enligt nedan:

  • Kapning av innebandyklubba - 100 kr.
  • Byte av blad - 50 kr
  • Byte av grepplinda - 50 kr.Betalningsalternativ

-Trustly
Kostnad: 0 kr.
Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och kräver ingen registrering från dig som användare.

Trustly stödjer följande banker: Swedbank, Sparbankerna, Handelsbanken, Nordea, SEB, Skandiabanken, Danske Bank, Länsförsäkringar, ICA Banken, Forex, Sparbanken Öresund, Sparbanken Syd.

Du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly är en säker och trygg betalningsmetod och ett betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen.

Besök www.trustly.com för ytterligare information.


 - Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Kostnad: 39 kr
Få alltid hem varan innan du betalar
Betalningstid - alltid 14 dagar
Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
Ladda ner dina fakturor från klarna.se
Möjlighet till delbetalning
Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Få alltid hem varan innan du betalar
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång
Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.


- Kortbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via vår samarbetspartner Dibs som erbjuder 100% säkra kortbetalningar på nätet. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från att du lagt din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure. 3D-Secure innebär bl.a. att du som kund måste ange ett lösenord som bekräftelse för köp förutom kortuppgifter.
  

Reklamation

Kontakta oss om du vill reklamera en produkt. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. Vi följer Konsumetköplagen, se konsumentverket.se.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.


Personuppgifter

I samband med att du beställer varor från oss godkänner du att vi lagrar och använder din personuppgifter. Personuppgiftsansvarig är Innebandy24 AB (org. nr. 556811-8714). All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Detta innebär att vi endast lagrar personuppgifter som behövs för att vi ska kunna leverera de produkter du köpt och för att ge dig bästa möjliga service. E-post som skickas till oss kommer t.ex. att lagras för att lättare kunna följa upp ärenden och ge dig som kund en hög servicenivå. Personuppgifterna sparas så länge de behövs för upprätthållandet av vår service gentemot dig eller så länge det krävs enligt lag, därefter raderas de.


För att kunna fullfölja köp och leveranser av beställda varor är det nödvändigt att personuppgifter delas med vissa externa samarbetspartners. Dessa samarbetspartners kan vara fraktbolag och/eller företag som hanterar betalningar, t.ex. din bank eller Klarna.

Dina personuppgifter kan komma att användas för marknadsföring från Innebandy24 i form av t.ex. utskick av nyhetsbrev via e-post. Inga uppgifter kommer att säljas vidare. Du har rätt att få tillgång till de uppgifter vi har registrerat om dig, få uppgifterna raderade (i vissa fall), överförda till annan leverantör eller få felaktig information korrigerad, du har även rätt att få behandling av personuppgifter avsedda för direkt marknadsföring avbruten.