GÖR SOM RASMUS ENSTRÖM!

UNIHOC PLAYER+ RE7 Top Light

 

Nu har du chansen att spela med en likadan innebandyklubba som landslagsstjärnan och Falun-spelaren Rasmus Enström. 

Denna innebandyklubba från Unihoc är innebandyklubban som han spelar med i SSL och i landslaget.

Innebandyklubban är en lättviktsmodell med fin balans och skaftet har en flex på 27. På innebandyklubban sitter Unihocs bästa grepplinda Top Grip och längst ned har man monterat Player+ som är Rasmus favorit bland Unihoc-bladen.

Innebandyklubban är tillverkad i 95 % karbonfiber och 5 % glasfiber. Skaftet på innebandyklubban väger 95 gram (96 cm) och man har använt sig av Mandrel-Moulding.

För de yngre spelarna finns också en juniorvariant som kommer i längderna 87 cm och 92 cm med en flex på 29. Den innebandyklubban är tillverkad i 40 % karbonfiber och 60 % glasfiber.

GÖR SOM ALEXANDER GALANTE CARLSTRÖM!

UNIHOC EPIC GLNT Top Light II

 

Skyttekungen Alexander Galante Carlströms egna val av innebandyklubba från Unihoc.

Innebandyklubban är en lättviktsklubba med mycket bra balans i kombination med ett hårt skaft i 26-flex.

Innebandyklubban är utrustad med Unihocs bästa grepplinda Top Grip och sedan har den EPIC-bladet som är ett relativt skålat blad med medium pre-hook, som passar för både skott och passning. 

Skaftet på innebandyklubban är tillverkat 80 % karbonfiber och 20 % glasfiber. Innebandyklubbans skaft väger 105 gram och är tillverkat med Mandrel-Moulding.

För juniorerna finns även denna klubba i flex 30 i längderna 87 cm och 92 cm. Juniorvarianten är tillverkad i 5 % karbonfiber och 95 % glasfiber. 

TILLBEHÖR