Retur och byte

Jag vill lämna tillbaka varan och ha pengarna tillbaka


Kontakta oss för att få en returfraktsedel. Denna kostar 69 kr och dras av det belopp som återbetalas till dig. Observera att du ej får returnera varor i ett emballage som har större volym än det emballage du mottog varan i. Vi debiterar kund eventuella extra fraktkostnader som ett större emballage kan medföra. Vi kan ej erbjuda returfraktsedel för skrymmande varor, ex. större målburar.

Tänk på att skicka i ett skyddande emballage så att inte varan och orginalförpackningen skadas. En skokartong måste exempelvis ha ett yttre emballage för att inte förstöras under transporten.

Glöm inte att ange ordernummer, kontaktuppgifter samt att du vill åberopa öppet köp. Vi tillämpar 60 dagars öppet köp.

Öppet köp gäller i 60 dagar från det att varan mottagits. Ångerrätten gäller ej vid specialbeställda varor som t.ex. målburar samt innebandyklubbor som är ombyggda. D.v.s. klubbor som vi efter kunds önskemål kapat, bytt blad, eller bytt grepplinda på. Observera att öppet köp ej gäller då varor är använda eller orginalförpackningen är bruten. Detta inkluderar t.ex. plasten som skyddar skaftet på en innebandyklubba. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se konsumentverket.se.

 

Jag vill byta till en annan vara


Vi tillämpar endast öppet köp. Om du vill ha en annan produkt lägger du en ny order. Den gamla returnerar du till oss enligt ovan.

 

 

Läs mer om ångerrätt här.